De Nationale Conventie in Assen mag u niet missen!

Op zaterdag 25 mei aanstaande is district 110BN gastheer voor de voorjaarsconventie. Deze zal worden gehouden in Assen.

Naast de conventie zelf - die gehouden zal worden op de zaterdagochtend - is er samen met de LC Assen een leuk en verrassend programma in elkaar gezet voor de middag en zeker ook voor de avond.

Na de lunch is er een gevarieerd middagprogramma, waarbij men kan kiezen uit diverse activiteiten zoals een wandeling met een Lions gids door het centrum van Assen, een natuurwandeling door het mooie natuurgebied langs de Drentse Aa of een bezoek aan het indrukwekkende Drents museum. Voor wie voor wat meer spektakel gaat: er worden dat weekeinde op het TT circuit de Ducati Club Races gehouden (maar dat kan ook als extra programma op de zondag als je een nachtje in Assen blijft slapen).

Zaterdagavond sluiten we de voorjaarsconventie af met een feestelijk diner, dat opgeluisterd zal worden met de muziek van Willem Spans (Wereldberoemd in heel Meppel en omsteken).

De inschrijving voor de voorjaarsconventie start binnenkort op deze website.

Wees er snel bij want het belooft een heel mooi programma te worden. En gebruik deze kans vooral om eens te genieten van gastvrij