Waarom Lionslid worden ?

Als Lionslid kun je je lokaal, regionaal, nationaal en zelfs internationaal profileren als vrijwilliger van de grootste NGO ter wereld met ruim 1,4 miljoen leden in meer dan 46.000 Lionsclubs vertegenwoordigd in 210 landen. Met ‘fun’ samen met clubleden projecten organiseren die hulp bieden aan onze medemensen.

Als Lion kun je een warm sociaal en maatschappelijke actieve betrokkenheid tonen op een professionele manier in jouw eigen omgeving.

Als Lions ben je niet alleen met vrienden onder elkaar, je bent lid van een wereldwijde ‘familie’ met als motto: ’We Serve’.

De leden van een Lionsclub zijn een afspiegeling van onze maatschappij, ze komen in principe uit alle beroepsgroepen en vormen zo een brede variatie van mensen die elkaar met hun kennis en vaardigheden ondersteunen en helpen bij de zeer verschillende clubactiviteiten.

Er zijn mannen-, vrouwen- en gemengde clubs.

Het lidmaatschap van een Lionsclub is vrijwillig maar niet vrijblijvend, er wordt  een actieve inzet verwacht.

Je kunt jouw belangstelling voor het lidmaatschap van een Lionsclub kenbaar maken door bijgaand formulier ► in te vullen en vervolgens op 'INDIENEN' te klikken.

Als je jouw belangstelling om Lionslid te worden hebt kenbaar gemaakt, kun je door de club worden uitgenodigd om lid te worden.

Ben je tussen de 18 en 30 jaar oud ? Dan kun je het lidmaatschap van een LEO-club aanvragen, zie ►