De Stichting Lions en Duurzame Leefomgeving is op zoek naar een nieuwe voorzitter om een nieuw beleid en doelen voor de komende jaren uit te zetten.

De Stichting Lions en Duurzame Leefomgeving behartigt in Nederland een van de Lions-werelddoelen “Environment”.

Volgens de missie van de Stichting willen wij streven de Lions MD 110 organisatie tot een erkende kracht te maken, die bijdraagt aan de verduurzaming van Nederland.

Wij willen dit bereiken door inzet van enthousiaste en betrokken leden met effectieve netwerken in de maatschappij.

De rol van de Stichting is het stimuleren en faciliteren van activiteiten in Lionsclubs op het gebied van duurzaamheid.

Op de website https://duurzaam.lions.nl/ is veel informatie over de huidige en vroegere activiteiten van Lions en duurzaamheid te vinden. De stichting staat op een wisselpunt. Het lopende beleidsplan gaat zijn laatste jaar in en het gaat er nu om de lijnen voor de komende jaren uit te zetten. Dat wordt de uitdaging voor de voorzitter die we zoeken.

Wie durft het aan, wie zou ons willen gaan helpen en wie heeft dat duurzame groene plekje in zijn hart om deze fantastische taak op zich te willen nemen? De huidige voorzitter, Aad Melgerd, legt op 20 september 2020 zijn functie neer. Op die datum is tevens het laatste optreden van “Save the Earth” in ’t Spant in Bussum.

Voor nadere informatie kun je je wenden tot:

• De huidige voorzitter, Aad Melgerd, 06 5141 9367, of
  • Siep Eilander, contactgouverneur duurzaamheid, 06 1143 1354