23 maart 2019
Ernst Sillem Hoeve, Den Dolder

Op zaterdag 23 maart 2019 zal er weer een training van zonevoorzitters plaatsvinden.

Ditmaal in de Ernst Sillem Hoeve, Soestdijkerweg 10-b, Lage Vuursche, 3734 MH Den Dolder, 035-6668541.

Tijd: 10:00 t/m de lunch Na de lunch voegen de deelnemers van de vorige lichting zich erbij. Doel: interactie.

Deelname: de Zonevoorzitterstraining wordt u aangeboden door Lions Nederland. Eventuele drankjes in de bar voor eigen rekening.
Verwacht wordt wel, dat u de volledige periode aanwezig bent.

Aanmelding: anton@gathier.eu

Opmerking: indien u ervoor zou kunnen zorgen dat de zonevoorzitters voor het komende FY tijdig bekend zijn, kunnen zij direct deelnemen en beginnen zij goed voorbereid aan hun taak in het nieuwe Lionsjaar.
Degenen die al eerder hebben deelgenomen aan deze training en zonevoorzitter zullen blijven, behoeven uiteraard niet opnieuw in te schrijven.