New Voices Symposium, zaterdag 28 maart 2020

‘De menselijke maat in Leiderschap’

Lions New Voices Nederland organiseert dit symposium in het Auditorium van het

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Heidelberglaan 25, 3584 CS Utrecht (stad)

Lions en LEO’s, van harte welkom op dit allereerste New Voices symposium!

Introducees die kennis willen maken met de Lionsorganisatie zijn uiteraard ook van harte welkom!  Maximum aantal deelnemers 250, dus niet te lang wachten met inschrijven!

Het symposium:

Hoe kan de menselijke maat in leiderschap de verbindende factor zijn in onze samenleving?  Hoe kunnen wij als Lions en LEO’s daar zelf een bijdrage aan leveren?

Boeiende sprekers delen hun ervaringen en visie met ons, vanuit hun eigen perspectief inspireren zij door wat zij doen en gedaan hebben. Sprekers, die midden in de samenleving staan en waar wij ons in kunnen herkennen. Ja, ook wij kunnen onze impact vergroten - en daarmee de menselijke maat in de samenleving vergroten.

De afwisseling met muzikale intermezzo’s maakt het symposium tot een levendige verbindende ochtend en ook de afsluitende lunch is een mooi moment om verder met elkaar in gesprek te gaan.

Kom 28 maart 2020 naar Utrecht en denk mee en discussieer mee over de menselijke maat in leiderschap!

Het Programma:

Tijd:

• 09:15 - 10:00           inloop
  • 10:00 - 12:30           symposium
  • 12:30  - 13:30           lunch

Dagvoorzitter Gery Groen, vicedistrictsgouverneur 110AZ

Kosten: 15 euro p.p. inclusief lunch

Sprekers:

• Jaap Peters: organisatie-activist, directeur DeLimes, promotor van het Rijnlandse (contextgedreven) organiseren als manier om mensen en samenwerkingsverbanden te laten bloeien.
  • Hans Veldhuizen: pianist, dirigent en workshopleider, die iedereen (ook degenen die niet kunnen zingen) laat zingen.
  • Irene Flotman: topvrouw, lid Raad van Bestuur van internationale vastgoedorganisatie CBRE over haar weg naar de top, geleerde lessen en haar leiderschapsrol in een mannenwereld.
  • Sabri: een Iraakse Koerd, gevlucht en na jaren AZC’s nu succesvol geworteld in Nederland
  • Mirella Duiven: eigenaar Wijstraining, mede-Lion, neuropsycholoog, (team)coach en trainer. Hoe kennis over de werking van ons brein kan helpen om automatismes die niét helpen te overwinnen.

New Voices Nederland: Maria van Beers, Eveline de Ronde, Esmée Duijn, Marianne Knijnenburg, Gery Groen, Marianne Wennink, Marinka Kampen

Heb je vragen? Stuur een mail naar Gery Groen.

Meer weten over New Voices? Zie het artikel in LION Magazine ►

Kijk voor meer informatie op facebook pagina: http://bit.ly/SymposiumNV20

Aanmelden en betalen:

Iedere Lion/LEO kan zichzelf en zijn introducee (met een maximum van 3) aanmelden via het aanmeldformulier en de betaling voltooien. Om dat te doen dien je in te loggen.

Let op: Je kunt je maar 1 x aanmelden, dus meld gelijk je introducee(s) aan en voldoe in 1x de betaling.

Je badge ligt 28 maart bij de ingang klaar en is tevens je toegangsbewijs.

Hier vind je het aanmeldformulier ►

Parkeren:

Voor het vervoer vind je hieronder informatie over de route en parkeren

Let op: Parkeren doe je op het transferium P+R de Uithof, want de parkeergarage van het prinses Maxima Centrum is alleen bedoeld voor ouders van kinderen die in het centrum verblijven.

Vanaf daar neem je bus 28 naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ), wat tegenover het Prinses Maxima Centrum ligt. De reisduur is 1 minuut en 1 halte.

Kosten : 5 euro voor parkeren en openbaar vervoer.