Vrijdag 1 november a.s. gaan we los met de nieuwe actie ten behoeve van Stichting Opkikker.

De aanstichter van deze actie is onze Nederlands Young Ambassador Jesse Mulder, die in Tallinn derde is geworden bij de verkiezingen voor Europees Young Ambassador.

Bij hem is op 31-12-2010 een tumor in zijn buik gevonden. Tijdens de zware behandelingen die volgden is de Stichting Opkikker een grote steun geweest voor hem en zijn familie. Sinds het weer beter met hem gaat organiseert hij allerlei fondsenwervende acties voor Stichting Opkikker.

Zo heeft hij al 34.000 telefoons opgehaald! Lions Nederland wil Jesse helpen door er nog 16.000 in te zamelen, en daar is jullie hulp bij nodig!

Hoe gaat het in zijn werk?

In principe werkt de actie hetzelfde als bij het inzamelen van de Douwe Egberts waardepunten. Dozen voor de actie kunnen jullie nu al bestellen bij Mignon Otterloo via het e-mailadres: landelijkcontactcoordinator@gmail.com. Vermeld duidelijk hoeveel dozen je nodig hebt en waar ze afgeleverd moeten worden.

Als de dozen vol zitten geef je het aantal ingezamelde telefoons door (via hetzelfde e-mailadres) aan Mignon en zij zorgt er dan voor dat de dozen weer opgehaald worden op het door jou opgegeven adres.

Uiteraard mag je ook zelf een doos maken. In de bijlage van deze mail treft je flyers aan die je zou kunnen gebruiken om de doos mee op te leuken.

We hopen dat alles zo duidelijk is. Mochten er vragen zijn over de actie kunnen deze gesteld worden via hetzelfde mailadres als waar de dozen besteld kunnen worden.

Veel succes met inzamelen, op naar de 50.000!